1400/7/20 سه‌شنبه
کارشناسان پشتیبان کلاس های الکترونیکی
دانشجوی گرامی در صورت داشتن هر گونه سئوال پیرامون برگزاری کلاس های الکترونیکی، طبق دانشکده و تاریخ های اعلام شده با کارشناسان پشتیبان تماس حاصل فرمایید.

.

دانشجویان محترم به نکات ذیل توجه فرمایید.

1-جهت اعلام تاخیر و غیبت اساتید یا عدم دریافت پاسخ مناسب از همکاران پشتیبان به همکاران ناظر از طریق پیامک و واتساپ اطلاع دهید.

2-در صورت تاخیر استاد جهت حضور در کلاس ، به مدت 15 دقیقه در کلاس حضور داشته باشید، شاید علت آن مشکل فنی باشد و استاد با رفع آن در کلاس حضور یابد.

3-برای اطلاع از آخرین تغییرات برنامه کلاسی، در همین سایت فایل برنامه کلاسی به روز شده را مجددا دانلود نمایید.

4-جهت دریافت راهنمایی در خصوص حل مشکلاتی مانند عدم موفقیت در دانلود برنامه کلاسی از سایت، نصب نرم افزارهای مربوط به حضور در کلاس یا مشکل ورود به کلاس با همکاران پشتیبان فنی گروه خود در ارتباط باشید.

5-مهم و بسیار مهم: لطفاٌ جهت دریافت پاسخ به موقع با کارشناسان گروه خود، طبق تاریخ مربوط به هر کارشناس در ارتباط باشید. کارشناسان موظف به پاسخگویی، غیر از تاریخ های مربوط به خود نیستند.

6-برای دریافت لیست کارشناسان پشتیبان برنامه ریزی روی نام دانشکده کلیک نمایید.

7-برای دریافت لیست کارشناسان فنی (سئوالات فنی مربوط به نحوه اتصال به کلاسها) روی پشتیبان فنی کلیک نمایید.

8-برای ارسال نظرات و پیشنهادات یا در مواقعی از کارشناسان برنامه ریزی یا فنی پاسخ دریافت نکردید یا همچنین ارسال نظرات در خصوص اساتید دروس با کارشناسان ناظر ارتباط برقرار نمایید.